Search Party
Show Details
 • Search Party

   

  Den 14. februar har TNTs helt nye originalserie Search Party premiere. Det mørke komediedramaet fra produsentene av Broad City handler om fire unge venner som blir involvert i en sak om en forsvunnet person.

  Serien foregår i New Yorks kule kvarter Williamsburg og følger Dory (Alia Shawkat) og hennes gruppe av karismatiske og selvopptatte venner. Alle forsøker å finne seg selv og sin plass i livet, ikke minst Dory, som måler seg med alle andre, og synes hun lever et kjedelig liv. En dag oppdager de at en tidligere bekjent fra college har forsvunnet, og for Dory blir etterforskningen et fast holdepunkt i livet. Sammen med vennene legger hun ut på en reise som er fjernt fra deres behagelige storbyliv for å finne den forsvunne jenta Chantal.

  Search Party er en veiledning til unge som transformerer overgangen fra ungdom til voksne til en intens opplevelse med en verden av muligheter rett rundt hjørnet – en opplevelse som fjerner alt det kjedelige ved å bli voksen.

  Serien er produsert av Michael Showalter (My Name Is Doris), Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Tony Hernandez (Broad City, Inside Amy Schumer) og Lilly Burns (Broad City).

  Search Party har eksklusiv premiere på TNT Play og TNT 14. februar klokken 21.55. Første sesong består av 10 episoder.