Good Behavior
Show Details
 • Good Behavior

   

  Med Michelle Dockery som fanebærer blir det mye kriminalitet, lidenskap, misbruk, bedrag og mystikk i TNTs helt nye dramaserie Good Behavior.

  Det er med moralen i høysetet, et overdrevent luksusforbruk og ikke minst god oppførsel at Letty Raines (Michelle Dockery) blir løslatt fra fengsel. Med en fortid som tyv og svindler, er Letty fast bestemt på å følge den smale sti og leve etter loven. Hun arbeider som kelner på en restaurant og overholder avtalene med tilsynsvergen.

  Men det varer ikke lenge før det iltre temperamentet hennes og litt motgang gjør det nye livet vanskelig, og snart er Letty fanget i gammelt misbruk. Et misbruk som tvinger henne ut på livets sideveier. Her møter hun den sjarmerende og kjølige leiemorderen Javier (Juan Diego Botto) som ser muligheter i Lettys fine og kvikke vesen.

  Good Behaviour skildrer en dyster verden der det er vanskelig å kvitte seg med sosial arv, men hvor håpet består i kjærligheten og den måten to mennesker kan speile seg i hverandre. Serien er fylt til randen av spenning, sensualitet og humor - og kjemien mellom de to hovedrolleinnehaverne forvandler selv den mest sleske kriminelle handlingen til et pirrende forspill.

  I amerikanske medier har Good Behavior blitt rost for Dockerys drivende og flotte innsats som på en fremragende måte omfavner den fargerike og karakteristiske rollen og samtidig evner å rive seg løs fra rollen som Lady Mary i Downtown Abbey.

 • Newsfeed